Privacy policy

Privacy policy

Inleiding

De hier vermelde voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website van K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd. Elke bezoeker van de website is gebonden door deze voorwaarden. De bezoeker verklaart er zich uitdrukkelijk mee akkoord dat hij zelf de verantwoordelijkheid draagt om regelmatig deze regels en voorwaarden na te lezen om de meest actuele versie ervan te kennen.

Inhoud website

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Aansprakelijkheid

K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de website. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de website geven geen recht op een financiƫle compensatie.

Intellectuele eigendom en copyright

De gebruiker van deze website erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte gegevens zoals teksten en grafische elementen beschermd zijn door intellectuele eigendomsrechten en eigendom zijn en blijven van K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd. De gehele of gedeeltelijke weergave, reproductie, aanpassing en gebruik voor commerciƫle doeleinden op eender welke wijze van de website van K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd. Door teksten en grafische elementen in te sturen ter publicatie op deze site, verleent men K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd een onbeperkt gebruiksrecht, waardoor dit materiaal in alle uitgaven van deze website mag gebruikt worden en zonder dat K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd hiervoor enige tegenprestatie verschuldigd is.

Links

De website van K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd bevat links naar andere sites. K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd oefent geen enkele controle uit over de voorgenoemde websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud ervan. We raden onze bezoekers aan bij het verlaten van de website van K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd de privacy statement te lezen van elke website die persoonlijke gegevens verzameld.

Meldingen en aanpassingen

K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd behoudt zich het recht voor op elk ogenblik deze privacy policy te wijzigen.

voetbalheldennull.nullstlenaartsnull@nullgmail.nullcom

Over de club

K.F.C. Sint-Lenaarts is een Belgische voetbalclub uit Sint-Lenaarts, een deelgemeente van Brecht. De club is aangesloten bij de KBVB met stamnummer 1357 en heeft groen-geel als kleuren.

Contact

Kraaienhorst 9,
2960 Sint-Lenaarts

+32 (0)3 313 81 14

voetbalhelden.stlenaarts@gmail.com
kfcsint-lenaartsjeugd.be