K.F.C. Sint-Lenaarts Jeugd
Welkom op de website van onze jeugdploegen

Nieuws

Afbeelding Uncle Sam

Vrijwilligers gezocht jeugdwebsite K.F.C. Sint-Lenaarts

Het idee om een website te bouwen voor de jeugdploegen van K.F.C. Sint-Lenaarts is onstaan op een zonnige lentedag in 2010. Achteraan op de laadbak van een lichte vrachtwagen, tijdens het ophalen van oud papier in Sint-Lenaarts, hadden vier voetbalvaders de ingeving om dit op te bouwen en te beheren. De eerste versie werd gelanceerd in het voorjaar van 2011. Het begin van een lange weg van vier volledige redesigns en minstens acht grote iteraties. Met dagelijks tussen de 50 en 100 bezoekers zijn we enigzins in ons opzet geslaagd om de website als communicatiemiddel voor de club aan te wenden. Ook via sociale media hebben we vele mensen kunnen bereiken.

Na vele jaren de jeugdwebsite te hebben beheerd is stilaan de tijd gekomen om de fakkel door te geven aan een nieuwe lichting van enthousiaste mensen. Vandaar deze warme oproep voor één of meerdere vrijwilligers om het beheer van de jeugdwebsite over te nemen.

Moet je hiervoor een techneut zijn? Zeker niet. Met wat basiskennis over webtechnologiëen zoals HTML, CSS en JavaScript (of de bereidheid om dit op je eigen tempo aan te leren) kom je al zeer ver. Zal je dit veel vrije tijd kosten? Ook dat is zeer beperkt, afhankelijk van je eigen ideeën.

Als dit je aanspreekt of als je meer informatie wil bekomen, stuur dan zeker een berichtje naar voetbalhelden.stlenaarts@gmail.com

Over de club

K.F.C. Sint-Lenaarts is een Belgische voetbalclub uit Sint-Lenaarts, een deelgemeente van Brecht. De club is aangesloten bij de KBVB met stamnummer 1357 en heeft groen-geel als kleuren.

Contact

Kraaienhorst 9,
2960 Sint-Lenaarts

+32 (0)3 313 81 14

voetbalhelden.stlenaarts@gmail.com
kfcsint-lenaartsjeugd.be